HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Ágyba való receptek

Lassan vetkőzz
Egyesek szerint nincs jelentősége a fehérneműnek, mert olyan gyorsan lekerül a nőről. Mások szerint nagyon is fontos. Főleg azért, mert a nő szexisnek érzi magát egy csupa csipke fehérneműben, s a lassú vetkőzés, mely során megszabadul az igéző fehérneműtől, mindkettőjükre lelkesítően hat. A szépérzékkel megáldott férfiak remélik, hogy lelkesedésüket nem hűtik le a hölgyek nagymamáik bundabugyijával vagy a térd alatt bevágó zoknival.

Imádj
Akkor igazán lelkesítő, ha az nem egyszerűen a szexnek, hanem kifejezetten a férfi személyének és technikájának szól. Ez nemcsak hogy önbecsülését erősíti, hanem abbéli hitét is, hogy partnere máskor is vágyakozni fog rá. Hogy miért fontos eloszlatni a férfi kételyeit? Nem vallanák be semmi pénzért, de legtöbbjük tele van kétséggel, hogy ágybéli teljesítménye vajon tényleg jó-e a partnerének. Aggodalmuk akár jogos is lehet, hiszen tudják, hogy egy nő bármikor képes színlelni az orgazmust. A nem színlelő nők tábora viszont szeretne orgazmust, ami azonban nem mindig jön össze. A férfi másik aggodalma ezért, hogy képes-e eljuttatni partnerét a csúcsra. Ehhez általában idő kell, ezért mindjárt adott a következő szorongás forrása is: képes lesz-e a férfi lassítani a saját tempóján? Nem végez-e túl gyorsan? Ezek ismeretében ne állítsa senki, hogy a férfiak nem törődnek azzal, hogy a nőnek jó-e vagy sem az ágyban.

Szeresd magad
A szex iránti lelkesedést semmi sem táplálja jobban, mintha egy nő elégedett az alakjával, ha szereti a saját testét. Hiszen elég nehéz úgy belefeledkezni a szexbe, ha folyton azt figyeli, hogy nem kövérítik-e bizonyos pózok. A saját testét agyonkritizáló nő bizonyára a partner testét is nagyítóval vizslatja. Ha kizárólag tökéletes alakú emberek szeretkeztek volna egymással, már régen kihalt volna az emberiség.

Élvezd
Sok férfi szereti, ha ő a kezdeményező, a csábító, a többség mégis azt vallja, hogy ösztönzőleg hat rájuk, ha egy nő legalább annyira lelkesedik a szexért, mint ők maguk. A legjobban azt értékelik, ha a lelkesedés már korábban érezhető. Szeretik, ha a nő vetkőzteti őket, miközben azt suttogja, hogy egész nap erre vágyott. Mindennek örülnek, ami azt mutatja, hogy a partner semmire sem vágyik jobban, mint hogy velük szerelmeskedjen. Érdekes, hogy a frivolság az ellenkező hatást éri el. Ezért fontos, hogy a nő megtalálja a megfelelő határvonalat a lelkesedés és a közönségesség között. A kéjvágy nem elég, a lényeg, hogy a vágyat a férfi váltsa ki.

Hallasd a hangod
A biztatás a kellő pillanatban csodákra képes. A hallgatás, a némaság viszont éppen az ellenkezőjét eredményezheti. Nem fontos, hogy a nő szavai hangosak legyenek (az azért nem baj, ha érhetőek), a lényeg, hogy a férfi hallja és érzékelje a nő hangját. A leginkább irányításra vágynak. Biztosak akarnak lenni abban, hogy amit csinálnak, az jó, és tudni akarják, hogy milyen irányba haladjanak. A női hangok közül a legfontosabb számukra a nyögdécselés, sóhajtozás. Sokan szeretik, ha a nő a forró pillanatokban szemérmetlen szavakat használ.

Durva gyöngédség
A szexben nincsenek tabuk és furcsa dolgok. Minden megengedhető, ami a feleknek egyaránt jólesik. A kapcsolat elején azonban nem ajánlható, hogy akár a nő, akár a férfi azonnal előálljon a megszokottól erősen eltérő szexuális igényeivel. Idő kell, amíg a párok között a bizalom légköre kialakul és elmélyül. Az új kapcsolatban tegyen úgy, mintha a pillanat heve diktálná, hogy ki akar próbálni mindent.


[LHP.HU]

2005.03.09. 19:06
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: