HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Izgató játékok

A férfiak olyanok az ágyban, mint a villám: derült égből csapnak le, pillanatok alatt hatástalanítanak és gyorsan „elsülnek”. Minderre az akcióra bőven elég három perc. Semmi előjáték, semmi gyengédség, csak színtiszta szex. Ha bíbelődnek egy kicsit, azért meghaladják a háromperces szintidőt. A pasi orgazmus tehát pillanatok műve. Néha azonban ők is nehezen jönnek hancúrhangulatba, ilyenkor elkél némi segítség. Lépj színre, és segíts kedvesednek ellazulni! Készíts neki mandarin- vagy rozmaringolajos fürdőt, szállj be mellé a kádba, mosdasd meg alaposan, pancsolj vele egy nagyot. Ez az a szitu, amikor a szemnek és a kéznek is mindent szabad.

A férfiak imádják a kényeztetést, gyengédségre vágynak, 76 százalékuk azt szeretné, ha párja jobban odafigyelne rá az ágyjelenetek közben. A fantáziadús csajokat pedig egyenesen imádják. A vizuális ingerek teljesen lázba hozzák őket, bár a szexi látvány a nőket se hagyja hidegen. Egy-két erotikus film jó hatással lehet szexuális életetekre. A férfiak szívesen gyönyörködnek kedvesük meztelen testében, a csupasz Vénusz-domb 72 százalékuk kedvence. Ha igazán izgalmas kalandra vágytok, szerezz be egy bilincset. A csuklóra simuló fém karpereceknek különleges vonzerejük van, picit perverz megoldás, de ugye ágyban, párnák közt nincsenek szabályok, a lényeg az élvezet.

Miért kellene mindent megszervezni? A spontán dolgoknak is megvan a maguk varázsa. A gyors numerákért a pasik teljesen odavannak, és hidd el, neked sem fog rosszul esni egy-egy röpke pásztoróra. Néha színesítsétek a „szex-menetrendet” izgalmas helyszínekkel, ahol percek alatt kell „kihoznotok a másikból a legtöbbet”! Szeretkezés közben engedd szabadjára a fantáziádat, ne ilyenkor fogd vissza magad, nyugodtan „szedjétek egymást szét”. Kezeiddel derítsd fel a terepet, és érdemes nézned pasid arcát, amikor a fenekére téved a kezed. Imádni fogja! A teremtés koronáinak jólesik, ha istenként néznek rájuk a nők, hiába tűnnek magabiztosnak, rengeteg kétely kevereg agyacskájukban, például az, hogy túl pici „örömszerző fegyverük”.

rtlklub

2005.08.06. 00:06
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: