HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Tehetséges társkeresők

Amíg nem tudod elhitetni magaddal, hogy bárkit könnyedén le tudsz venni a lábáról, neki se kezdjél a csábító akciónak! A kishitűség egyenlő a bukással. Ha vadmacskává nem is kell változnod, azért a szürke kisegér szerepénél találj magadnak izgalmasabbat: mondjuk legyél érzéki és ízig-vérig nőies dáma. Menni fog? Ha az a baj, hogy túlontúl határozott vagy, „vegyél egy kicsit vissza magadból”. Az erősségeidet domborítsd ki, a gyenge pontokat ügyesen kendőzd el. Először is mosolyogj sokat!

A teremtés koronái szeretik a vidám nőket, hiszen a mosoly pozitív visszajelzés, elárulod a „félénk férfiúnak”, hogy neked is tetszik. Biztasd csak őket lelkesen! Miután elhúztad kiszemelted előtt a mézesmadzagot, várj türelmesen. Ha nem csak futó kalandra vágysz, ne omolj rögtön a karjaiba. Flörtölj, legyél elérhetetlen, és csak annyit mutass meg magadból, amennyi beindítja a fantáziáját – kivillanó, gömbölyded vállacska -, viszont nem fedi fel a teljes valóságot. Lefordítom: a mély dekoltázs lehet, hogy szexi, ám a túl „kitárulkozó” lányokat csupán ágyastársnak és nem házastársnak választják a férfiak.

A „hímek” nem csak az állatvilágban járnak násztáncot. Figyeld meg „kiskakasod” mozgását a becserkésző hadművelet közben! A következőket láthatod: behúzza a hasát, kidülleszti a mellkasát, miközben peckesen elvonul előtted, alaposan végigmér, a kezével feltűnően nem tud mit kezdeni, vagy a nadrágtartójába akasztja, vagy ingével babrál. Igen, a kezével legszívesebben már rajtad matatna, ám nem akar ajtóstul rontani a házba. Minél jobban összemelegedtek a hetek során, annál nehezebb magatoknak megálljt parancsolni. A pszichológusok szerint négy hónapig nem szabadna ágyba bújnotok, mert ennyi idő kell ahhoz, hogy valaki valódi személyisége a felszínre kerüljön. Vajon a fékezhetetlen vágyakat képes leszel eddig kordában tartani?

rtlklub

2005.08.23. 17:50
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: