HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Alma a fájától

Elizabeth Jagger semmivel sem tűnik gátlástalanabbak legendás hírű apukájánál, ő és szintén modell barátja, Calum Best London egyik jól ismert és sűrűn látogatott szórakozóhelyén okozott botrányt.
A szemtanúk szerint a párocska eleinte csak szerelmesen turbékolt, de az elfogyasztott ital hatására egyre inkább kivetkőztek magukból, és nem kevésbé néhány ruhájukból is. Cseppet sem zavartatták magukat amiatt, hogy a kivilágított helyiség tele volt emberekkel, akik közül többen családjuk társaságában vacsoráját fogyasztották. Egyre vadabb élvezetüknek nem éppen gyermekfülnek való szavakkal is hangot adtak, így lassan az egész vendéglő kezdett elnéptelenedni. Mint az egyik szemtanú nyilatkozta: "A valódi szeretkezésen kívül minden volt, ez undorító." A pincérek és a biztonsági emberek nem léptek közbe, nyilván el akarták kerülni a botrányt, mivel halhattak már a Jagger lány nem éppen visszafogott természetéről.
Szerencséjükre nem is kellett közbelépniük, szétszórt ruhadarabjaikat összeszedve idővel maguktól távoztak, feltehetően azért, hogy befejezzék amit elkezdtek.
A vendéglő egyik biztonsági kamerája rögzítette a jelenetet, így az feltehetően hamarosan megjelenik az Interneten.

[LHP.HU]

2005.02.25. 20:17
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: