HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A VIZBEN A LEGJOBB A SZEX ÉS AZ EROTIKA!!! LEGYEN VÍZBEN AZ ORGAZMUS!

Hab, zuhany, hullám

A habfürdőzés szerelmesei, ha eddig nem ismerkedtek meg a kádban használható vibrátorokkal, maradéktalanul pótolják ezt, mivel legkellemesebb elfoglaltságuk hatalmas élményekkel gazdagodhat, ráadásul a szexparnerek párosban is űzhetik a víz alatti játékokat, hogy a közös fürdőzés még izgalmasabb legyen. Ma már itthon is kapható többféle vízálló segédeszköz, amiket egyenesen arra fejlesztettek ki, hogy otthon vagy a nyílt vízen szerezzenek örömet, izgalmat, kielégülést. Nőknek ráadásul a kádban önkéntelenül felvett testhelyzet a lehető legtökéletesebb a behatoláshoz, de persze a játékszerek külső izgatásra, erotikus bizsergetésre is tökéletesen használhatók, akár férfiaknak is. Szerencsés, ha akkora fürdőkádatok van, amiben kényelmesen eljátszadozhattok egymással, de a hagyományos, szabvány méret is sok izgalomra ad teret, főleg, ha a zuhany funkciót is igénybe vesszük.

A zuhanyzás közbeni izgatás sok nő számára azért is lehet különleges élmény, mert kislánykorukban igen sokan fedezték fel maguknak a tusolóban rejlő izgató lehetőségeket, s ezek felelevenítése, sőt, direkt fokozása egyben egykor volt intim titkokba való beavatás is lehet. A zuhany ezen felül még azt az extra szolgáltatást is nyújtja, hogy könnyen és gyorsan változtatható a víz hőmérséklete, ami a belső ingerek mellett erőteljes külső stimulációt ad. A váltott hideg-meleg vizes zuhany igen jó hatással van a vérkeringésre, s ha épp orgazmusközeli állapotban vagy, ennek valójában csak áldásos hatásait érzed, főleg, ha párod irányítja a mikor és a mennyit.

Tartós anyag, síkosítás, biztonsági ellenőrzés

Az otthoni használaton kívül kis játékaidat jacuzziban vagy egy kisebb uszodában is bevetheted, a nyílt vizekről nem is beszélve, azonban pár szabályt és figyelmeztetést mindenképpen tarts észben. A mesterséges vizekben alkalmazott kemikáliák, a klór és egyéb fertőtlenítő-szerek bizonyos vibrátorok anyagát erősen károsíthatják, így a szilikon helyett inkább a szilárd műanyag, a fém vagy üveg alapúakat válaszd, bár ez utóbbiakból jóval kisebb a választék, s vibrálni is kevésbé tudnak, mint rugalmasabb társaik. Persze a vízálló játékszerek többségének tervezésekor ezt is figyelembe vették, azért nem árt rákérdezni vásárláskor, hogy biztosan bírja-e a választott darab a vegyszeres körülményeket. A sós tengervíz ugyanilyen károsító hatással bír, így ezt is figyelembe kell venni. A tengerben, tavakban arra is figyelj, hogy a hullámzás könnyen kisodorhatja a kezedből a tárgyakat, így jól teszed, ha szerelsz rá egy csuklópántot, hogy ne gazdátlanul sodorja partra két nappal később az ár.

Mint tudjuk, ha tapasztalatból nem, de fizikai ismereteinkből sejthetjük, a víz tökéletes közeg arra, hogy természetes síkosságunkat elmossa, s a száraz behatolásnál nem sok kellemetlenebb élmény van, így mindenképpen biztosíts valamilyen mesterséges síkosságot, ami értelemszerűen nem lehet vizes alapú. A legjobb választás a szilikon alapú kenőanyag, ezt minden szexboltban könnyen találsz, és a víznek is ellenáll egy ideig. Használatával elkerülheted a kellemetlen, akadozó érzést, ami inkább lelohaszt, mintsem felizgat. (A zuhany ilyen szempontból is jó választás, mivel felülről érkezik a vízsugár, a belső kenés háborítatlan maradhat.) Szintén fizika, hogy a víz igen jól terjeszti, s egyben fel is erősíti a hangokat, számolj hát vele, hogy még messziről is feltűnhet valakinek, hogy motorhangokat hallatsz a hullámok tetején, de a család fürdőszobájából is árulkodó berregés kúszhat a nappali felé.

Biztonságtechnikai szempontból kötelező, hogy minden használat előtt kipróbáld a vibrátort, nem a legszerencsésebb, hogy mikor már kényelmesen elhelyezkedtél, kiderül, az egész szerkezet megadta magát, s alkalmatlan a játszadozásra. Próbaképpen merítsd víz alá, akár a mosogatóban, s ha nem füstöl, nem szikrázik, nem ad ki furcsa hangokat vagy szagokat, minden rendben van vele. Állapotának megőrzése érdekében mindenképp ajánlott használat után alaposan megtisztítani és kiszárítani, az elemeket is vedd ki belőle, s a következő használatig tárold külön! Időnként persze egy alapos fertőtlenítés sem árt, mint ahogy az összes hasonló játék esetében sem, de ezt ne használat előtt tedd meg.

Egészségügyi kockázatok

A vízben való szexelés esetleges káros egészségügyi kockázatait mindenkinek figyelembe kell vennie, és ezek ismeretében, alaposan átgondolva dönteni a vizes szex kérdésében. Bár a Tabu határozott álláspontja szerint a vízben való szexelés egy nő számára komoly veszélyeket jelent, mégis sokan űzik és szeretik. Nekik is fontos azonban tudni, hogy a közösségi medencékből vagy a szabad vizekből a hüvelybe kerülő, egészen kis mennyiség is veszélyeket rejthet. A szex közben alkalmazott ki-be pumpálás következtében a hüvelyben létrejövő vákuum és nyomás a vizet egészen a mélyre, a méhszájon is túl, a petefészkekig pumpálhatja föl, a kórokozókat így a legsérülékenyebb helyre juttatva. Egy nagyobb vibrátor a víz alatt ugyanezt a hatást válthatja ki, de az izgalom hatására sokan a valós behatolást is inkább megkívánják. A fertőtlenítő vegyszerek és a zsúfolt strandokon megjelenő kórokozók valóban komoly egészségügyi kockázatot jelenthetnek, így az egyetlen biztonságos módszernek a zuhany alatti szexet tekintjük.

dreamsex.hu

2007.09.03. 00:30
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: