HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Mit tegyünk ha lapossá válik szexuális életünk?

Gyakran előkerülő probléma a szexuális életben, hogy egy idő után ellaposodik és mindig a megszokott pózokban, módszerekkel történik az együttlét.

Ilyen rossz szokás lehet az is, mikor a pasi szinte fadarabként fekszik barátnője alatt, és a plafont bámulva engedi át magát az élvezeteknek, mialatt kedvese maratoni futásnak megfelelő energiakifejtéssel izzad felette.

Valójában ez egy ügyes trükk, hiszen ilyenkor azt gondolná az ember lánya, hogy ő az irányító fél és milyen rendes pasija van, hogy „hagyja magát”. Lényegében éppen az ellenkezője történik, hiszen a férfi irányítja a nőt azzal, hogy a dominancia látszatát keltve erőfeszítések nélkül élvezi a szexet, miközben barátnője dolgozik helyette is.

Természetesen elképzelhető az a verzió is, amikor pusztán arról van szó, hogy a férfinak teljes összpontosításra van szüksége szex közben, ezért nem marad már energiája másra is odafigyelni. Bár ez elég mókásan hangzik. Esetleg mégiscsak lehetséges, hogy a férfiak nem tudnak egyszerre több felé koncentrálni? Az ilyen típusú férfiak azok, akik később remek alanyává válhatnak egy dominának.

Azoknak a nőknek, akiknek ilyen lusta pasi jutott, ajánlatos mielőbb lefektetni bizonyos alapszabályokat az ágyban. Ha úgy tetszik, ki kell követelni az aktív részvételt a szexben, rá kell világítani, ahhoz, hogy a lány is élvezze a szexet, bizony nem elég csak szex bábúként feküdni az ágyban.

Tipp: Szex a konyhaasztalon! Garantált, hogy mozgalmasabb lesz, mint a jól megszokott ágyban párnák közt, még a lusta pasidnak is.


eletmod.hu

2009.04.22. 01:11
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: