HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A brit nők felének van vibrátora

A brit nők 50 százalékának van valamilyen szexjátékszere, derült ki egy intim, szigetországi felmérésből - írja a The Sun bulvárlap. A kimutatás alapján több női szexkütyü talál évente gazdára, mint ahány mosógép. Angliában a hölgyek 2,4 millió szexkelléket vásárolnak fel egy év alatt - a magyarországi fogyasztásról sajnos nincs adatunk.

A vibrátor a legmenőbb
Az Ann Summer, Anglia egyik legismertebb szexkellékeket árusító cége, - amely többek között a világ leghalkabb vibrátorát forgalmazza - évi tíz százalékos forgalomnövekedésről számolt be. Hasonló tendenciát igazol a Durex felmérése is, amely szerint a házaspárok mintegy fele igénybe vesz valamilyen játékszert, hogy megfűszerezze szexuális életét.

A felmérést végzők tízezer pár megkérdezése után úgy találták, hogy a briteknek annál nagyobb a vállalkozó kedve, minél északabbra laknak. Az észak-nyugati parton élőknek például 55 százaléka vet be szexuális kiegészítőt az ágyban, de Yorkshire lakói sem szégyenkezhetnek a maguk 51 százalékával. Az Ann Summer shop vezetője is hasonló tendenciáról számolt be, elmondása alapján az északi boltoknak nagyobb a forgalmuk, mint a délieknek, és a manchesteri üzletnek van a legnagyobb forgalma. A felmérés során kiderült, hogy a leggyakrabban alkalmazott szexuális segédeszköz a vibrátor, - ez egyébként Magyarországra is igaz, különösen a nők körében elterjedt a vibrátorhasználat.

A britek vibrátorszeretetét demonstrálta már a Beckham házaspár is, David Beckham ugyanis megvásárolta éppen várandós nejének a világ legdrágább vibrátorát. A platinavibrátor 10 karátos gyémántokkal van kirakva, s egy 16 karátos gyémánt nyakéken fityeg. A ritka darabból csupán 10 található az egész világon.


[LHP.HU]

2005.05.03. 03:48
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: