HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szerelem nélkül jobb a szex?!

A legtöbb ember számára az alkalmi szex azt jelenti, hogy egy idegennel szeretkezik. Ebben éppen a partner idegensége az, amitől felizgulnak. Mivel a felek nagy valószínűséggel többé nem találkoznak, gátlásaik sem lesznek egymással szemben, önfeledtebben, szabadabban élvezhetik a szexet.

Az alkalmi szex, más néven az egyéjszakás kaland szabályai közé tartozik, hogy semmiféle kötelezettség sincsen a partnerrel szemben. Az alkalmi szex során az ember úgy képes élvezni az érintkezést, hogy nem érdekli, mint gondol róla az aktuális partner. Jobban tud koncentrálni az adott helyzetre, és egy párkapcsolattal járó érzelmi bonyodalmak nélkül adhatja át magát a fizikai kielégülésnek.

A legtöbb egyéjszakás kaland kockázattal is jár. A tiltott gyümölcsöt élvezete sokaknál még inkább gerjeszti a szexuális izgalmat. Vannak, akik szándékosan fokozzák is a veszélyt, hogy olyan helyeken szeretkeznek, ahol lebukhatnak, vagy tiltott partnerekkel létesítenek szexuális kapcsolatot.

A szex és a szerelem között azonban egyik nagy különbség, hogy a szerelmesek életében a szex valóban kölcsönössé válik. Ilyenkor az ember fizikailag és érzelmileg is átadja magát a helyzetnek, megosztja magát a másikkal. Így mind szexuálisan, mind érzelmileg kielégülhet. Tudósok kísérletekkel bizonyították, hogy nagyjából 6-18 hónap elteltével a szerelmes ember agya a szerelem kábulatából, visszatér a régi ritmushoz Tehát fizikailag lehetetlen megmaradni szerelem állapotban több mint másfél évig. Utána a pár vagy kiábrándul egymásból, vagy jobb esetben a kapcsolat elkezd megérni, ami magával hozza az érettebb, magasabb szintű szexuális életet is.

A partnerek ekkorra már jól ismerik egymást, az elutasítástól való félelmet felváltja a bizalom és a biztonság érzése. A nemi életük elkezdhet a kísérletezés és a kölcsönösség irányába fejlődni. Ekkorra már marad idő, a finomhangolásra…

A szerelem természetes igénye a test és a lélek teljes egymásba olvadása. A szerelem két "idegen" legközelebbi, legelmélyültebb és legemberibb kapcsolata, ehhez hozzátartozik egymás testének és lelkének a megismerése és alakítása. Szex lehet szerelem nélkül is boldog, szerelmet azonban nehéz elképzelni nemi kapcsolat nélkül.
Tehát, a szex akkor is izgalmas tud lenni, ha érzelmek nélkül veti bele magát az ember, és akkor is lehet izgalmas, és minden szinten kielégítő, ha már öt éve ugyanaz a párunk. Egy szerető kapcsolatban a szex lehetőséget teremt, hogy a társak együtt fejlődjenek, és együtt váljanak kitűnő szeretőkké. Talán az alkalmi szex izgalmát nem fogják átélni, de sokkal többet kapnak, nagyobb lehetőségük van egy teljes, testi, lelki kielégülésre. Megélik az összetartozás, a kölcsönös szeretet érzését

[LHP.HU]

2005.05.04. 03:07
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: