HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Pezsgés párnák közt

Mind a ketten meztelenül hevertek az ágyon, és gyönyörökben gazdag tettet szeretnétek véghezvinni. Nem rossz elgondolás! Először is vetkőzzétek le a bennetek rejlő prűdséget, pironkodva ugyanis nem lehet nekikezdeni a világ legizgalmasabb társasjátékának. Ha már eszeveszettül vágytok egymásra, kezdődhet a móka! Járjátok be egymás összes „domborulatát és „zegét-zugát”, a felfedezőtúrához használjátok nyelveteket, kezeteket, és azt, ami számotokra a legizgatóbb. A csajok se legyenek szégyenlősek, foglalkozzanak Virgonccal is eleget. A 69-es póz ellen csak kevesen tiltakoznak. Vajon miért?

Hancúr közben csak az élvezetekre koncentrálj, elmerengni máskor kell! Ha nem tudod magad elengedni, feszült vagy és nincs kedved a szexhez, hívd segítségül párodat. Segítőkész társadra mindig számíthatsz! Finom érintésével – egy minden egyes porcikára kiterjedő masszázzsal - két pillanat alatt felébreszti benned a vágyat. A jégcsap kisasszonyoknál már csak egy vég nélkül fecsegő hölgy lankasztóbb. Szex közben tegyél lakatot a szádra! (Itt az ideje, hogy kihasználd szád más „funkcióit” is: csókolj, kéjesen nyögdécselj…)

Ne szavakkal, mozdulatokkal navigáld testeden párodat! Mutasd meg neki, hogy mit szeretnél, hogy hogyan nyúljon hozzád. Másra vágyik a pasi, és másra a nő. A csajok gyöngéd, a teremtés koronái viszont határozott érintést szeretnének. Add meg „uradnak”, amit akar! Például síkosítóval bekent kacsóddal hatalmas örömet szerezhetsz neki. Néha módosítsatok a megszokott „koreográfián”! A kicsit „perverzek” vonjanak be egy új „játszótársat”: valamilyen szexuális segédeszközt. A fontolva haladók kezdjék dögös fehérneműben „elkövetett” sztriptízzel, szerepjátékkal, vagy eszegessenek finom falatokat egymás testéről. Később lehet, hogy ők is bevállalnak egy fokkal „keményebb” dolgokat.

rtlklub

2005.08.06. 00:00
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: