HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Forradalmi szex

Az északkelet-indai Triura államban a szex még többet jelent, mint a világ más táján, ugyanis az ottani szeparatista lázadók nem a hagyományos törvénytelen eszközökkel szereznek pénzt a harcuk és a mozgalmuk fenntartására.

A lázadók vezetõi érdekes, de mégis jövedelmezõ módszert eszeltek ki. Felfogadtak több pornófilm gyártót, hogy töménytelen mennyiségû szexfilmet készítsenek el, aminek az árusításából a szervezet rendben fent tudja tartani magát.

A látszat szerint tényleg kifizetõdõ a pornó szakma, és nem csak a benne szereplõknek, hanem magának a producereknek leginkább, mivel hogy a mozgalom szépen megvan az eddigi bevételekbõl.

A gond mégis csak az, hogy ezek a filmek nem csupa szakmabeli pornó színésznõkkel játszódik, hanem gyakran a fogságba ejtett törzsek asszonyait kényszerítik a szereplésre, így a helyi hatóságok mégsem tudnak szemet hunyni a gyakran talált pornófilm raktárak felett. A filmeknek nagy lehet a piaca, mert legalább négy nyelvre fordítják õket.

A pornó tehát kifizetõdõ, fõleg a pénzéhes gerilla törzseknek, de a mai szabad világban, hogy a fegyvereket szex útján tudja megvásárolni egy mozgalom? Mi jöhet még ezután?

nice

2005.09.11. 00:12
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: