HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A szexológus bosszúja

Neil Benson azért döntött így, mert elege lett főként férfiak közül kikerülő páciensei „töktlenségéből”.
Mint elmondta, szexológusként mindenki csodát vár tőle, anélkül, hogy maga bármit is tenne azért, hogy megoldja problémáit. A sorozatos kudarcokért aztán őt vádolják, többször is előfordult már, hogy némelyek elfelejtették megfizetni a honoráriumát.
Ezért egy közleményt tett közé a helyi lapban, miszerint rövidesen luxusbordélyként nyitja meg újra rendelőjét. Tapasztalatai szerint a helybeli férfiaknak erre van igénye, nem szexológusra. Az általa alkalmazott válogatott örömlányoknak csak fizetni kell, nem igényelnek törődést, odafigyelést, és a csalódott feleségekkel ellentétben nem vetik az urak szemére, ha teljesítményük elmarad a várttól.
Ezzel egyrészt egykori páciensei is jól járnak, hisz nem maradnak kielégítetlenül, másrészt az új vállalkozás minden bizonnyal sokkal jövedelmezőbb lesz, mint a rendelő működtetése.
A helybeli asszonyok egyike azzal reagált a hirdetésre, hogy ezentúl egyetlen feleség sem fogja elengedni este a férjét semmilyen ürüggyel sehova sem, és így a bordélyház is csődbe fog jutni.

nice

2006.02.12. 12:37
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: