HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Anikónak két és fél milliót fizetnének egy éjszakáért

Molnár Anikót rengetegen támadják, amiért erotikus show-val keresi kenyerét. Anikó szerint sokszor azok a nôk bírálják leghangosabban az erkölcs nevében, akik külföldön árulják testüket. Bár sokan állítják ennek ellenkezôjét, korántsem kapható mindenre. A vetkôzés számára kényszer, csak azért vállalta, mert az anyagi csôd szélére jutott. De lehet bármilyen nehéz helyzetben, a testét nem bocsátja áruba. Pedig rengeteg vonzó ajánlatot kapott az elmúlt években.

Tízezer euró volt a legnagyobb összeg, amit értem kínáltak, azaz két és fél millió forintot kaptam volna egyetlen éjszakáért – meséli Anikó. – Ezt egy külföldi üzletember ajánlotta. De több ismert magyar férfi is szerette volna, ha a feleségük mellett szeretôjük leszek, cserébe eltartottak volna, nem lett volna gondom semmire, még a fôiskolámat is ki akarták fizetni.
Az egykori Nagy Ô-t a hazai pornófilmesek is szívesen foglalkoztatták volna.
– Leszbikus szerepre kaptam felkérést, egymillió volt a felajánlott gázsi, ami szerintem egyébként nem is túl sok.
Bár Anikó nevet nem említett, felkerestük a hazai pornókirályt, Kovit, aki megerősítette Anikó állítását.
- Valóban felhívtam telefonon, hogy találkozzuk, mert szeretnék vele beszélni, de azonnal visszautasított. Pedig csak leszbikus jelenetben kellett volna szerepelnie, és ezért kiemelt sztárgázsit kapott volna - emlékezett vissza Kovi.
Anikó bár büszke arra, hogy tudja hol a határ, idônként eljátszik a gondolattal, mi lett volna, ha akkor igent mond.
- Amikor nagyon megszorulok anyagilag, gyakran eszembe jutnak ezek az ajánlatok. Olyankor kicsit sajnálom, hogy képtelen vagyok bizonyos dolgokra. Nem ítélem el azokat, akik a testüket árulják, mert szerintem minden ember máshol húzza meg az erkölcsi határokat. Mindig két út van. Én a nehezebbet választottam, mert nem tudnám élvezni a gazdagságot, ha szégyenemben képtelen lennék kilépni az utcára – mondta Anikó, aki azt is elárulta, legszívesebben egy egzotikus, csendes tengerparton nyitna egy reggelizôt szerelmével, Angelóvel. Ehhez azonban pénzre lenne szükségük.

Boronline

2007.10.01. 11:10
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: