HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Élénk fantázia, jó szex

A világhírű pornósztár, Tera Patrick szerint azoknak az embereknek nincs komoly gondjuk az ágyban, akiket élénk fantáziával áldott meg a sors.

Tera Patrick -ról köztudott a pornó „szakmán” belül, hogy nem csak szépségének, hanem intelligenciájának is köszönheti sikeres pályafutását, márcsak azért is, mert mindig kiváló üzleti érzékkel egyengette karrierjét.
Mindez a vele készült riportokból is kitűnik, szinte mindenről van véleménye és alig akad olyan szex -el kapcsolatos kérdés amire ne tudna frappánsan válaszolni.
Tera Patrick alkalmasint cikket is ír egy híres amerikai szex - magazinnak, és hasznos tanácsokkal szolgál mindkét nem számára.
Éppenséggel van is miről írnia, hisz az évek során rengeteg tapasztalatra tett szert a forgatások alatt és a magánéletben egyaránt. Mint kiderült egyvalamit soha nem tudott igazán elfogadni, mégpedig a különféle szexuális segédeszközök túlzásba vitt használatát.
Ő ugyanis mindenben a természetesség híve, így úgy véli, a jó szex -hez igazából nincs szükség semmi másra, mint a saját és a partnerünk testére, illetve elegendő fantáziára. Ha valaki mégis különféle segédeszközöket - vibrátor, guminő, stb. - használ, az feltehetően az előző két dolog valamelyikének hiánya miatt teszi.
Lehet hogy, ezzel nem feltétlenül ért mindenki egyet, mindenesetre ez is egy érdekes gondolat.


nice.hu

2008.03.27. 12:42
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: