HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Miért is lépünk félre?

Egy párkapcsolatban a hűség a legfontosabb, alapkövetelménynek számít. De mindenkinél eljön az idő, amikor másra vágyik, vagy inkább másra kíváncsi. A hűtlenség kiváltó oka nagyon sokféle lehet: nem elégíti már ki a meglévő kapcsolat, fennáll a szexuális kielégülés hiánya, nem bír magával a férfi, csak a „farka után megy”, a nőnek érezni kell, hogy mindenki őt akarja. Nem lehet mindig elítélni a másikat, aki félrelép, inkább magunkba kell nézni, miért is történhetett ez meg?

Tények mutatják, hogy a megcsalás oka, és az, hogy hányszor következik be, szorosan összefügg. De azt tudnunk kell, hogy a férfiak ilyesfajta élete jobban elfogadott, mint a nőké. A nőket elítélik, még akkor is, ha szingli, pedig őket is a vágy hajtja. Biztos mindenkivel előfordult már, hogy félrelépett. Nézzünk most magunkba, miért is tettük ezt? Ha egy kapcsolat már csak a megszokáson alapszik, akkor ez biztos bekövetkezik, az egyik fél más karjában talál izgalomra. Erre megoldás lehet az, ha színt viszünk a szexbe, és folyamatosan újítunk minden területen.

Viszont elkeserítő tény, hogy egy évben egyszer a párok nagy része megbotlik, de ez az életkor növekedésével csökken. Férfiaknál gyakori ok a megcsalásra, ha túl hosszú ideje vannak egy nő mellett, vagy rájuk tör a „kapuzárási pánik". A nőknél pedig, ha elhanyagolják őket, és már nem kapják meg azt a finom érzékiséget, mint az előtt.

Tehát hölgyeim és uraim, figyeljünk mindig oda a másikra, ne hagyjuk ellaposodni a kapcsolatot, és mindig hagyjunk teret a másiknak, hiszen egy kis magány mindenkinek kell, még egy hosszú, jól működő kapcsolatban is.

nice.hu

2008.10.21. 13:01
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: